+381 (0)63 281 244     +381 (0)65 234 8020

Trajna šminka

 

Trajna šminka (permanentni make-up) je vrsta tetovaže kojom se boje unose pod kožu i vremenom postaje svetlija, sve dok kroz par godina potpuno ne izbledi (nestane). U zavisnosti od boje očiju, kose i tena klijenta, određuje se nijansa (boja). U našem salonu koristimo Purebeau boje koje su u svim testovima pokazale da nemaju alergijske ili toksične nuspojave. Ove boje su u skladu sa FDA, REACH 2007 i Tattoo/Permanent make - up zakonom (maj 2009. godine). Trajna šminka se najčešće preporučuje osobama koje imaju proređene obrve ili im obrve ne rastu, kao i osobama koje nemaju pravilan oblik usana, pa se iscrtavanjem ivice usana dobije željeni oblik, a moguće je uraditi i kompletno bojenje usana. Takođe, namenjena je svim ženama koje žele da u svakom trenutku izgledaju besprekorno, čak i kada nisu našminkane. 

Trajna šminka - ajlajner

Trajna šminka - puder obrve

Trajna šminka - usne
Ovaj postupak se obavlja tako što se vrši iscrtavanje (tetoviranje) linije koja usnama daje punoću i ispravlja asimetriju ukoliko ona postoji. Ako ste zadovoljni izgledom svojih usana, možete uraditi tetoviranje i na taj način učiniti da vaše usne izgledaju uvek lepo i prirodno, čak i kada niste našminkani. Postoji veliki broj nijansi koje se koriste prilikom tetoviranja usana, a svakako se preporučuje boja mesa, jer deluje najprirodnije kada ste bez šminke. Usne koje su tetovirane, možete slobodno šminkati, stavljati karmin ili sjaj.

Japansko iscrtavanje obrva
Obrve predstavljaju okvir oka, pa je zato veoma važno da njihov oblik bude u skladu sa crtama vašeg lica i da deluju prirodno. Osnovni princip japanskog iscrtavanja je stvaranje prirodnog izgleda obrva, jer se sam postupak zasniva na iscrtavanju dlačica u prirodnom smeru rasta, različitih dužina i debljina. Japansko iscrtavanje obrva se preporučuje svim osobama koje su pogrešnim čupanjem obrva uništili njihov prirodan oblik, gustinu i debljinu. Preporučuje se i onima koji su zbog bolesti ili nekog drugog razloga ostali bez obrve, kao i onim osobama koje samo žele da popune svoje obrve.

 

 

Facebook - pratite nas

Kontaktirajte nas

Cara Lazara 108a, 26000 Pančevo

Tel: +381 (0)13 348 020
Mob: +381 (0)63 281 244
Mob: +381 (0)65 234 8020

Radno vreme:

  • Ponedeljak - Petak od 08:00 do 20:00
    Subota od 08:00 do 14:00
    Nedelja - ne radimo