+381 (0)63 281 244     +381 (0)65 234 8020

Hemijski kozmetički piling

HIPERPIGMENTACIJA - ME LINE CLEAN FACE TRETMAN

Hiperpigmentaciju na koži nikada nije bilo lakše ukloniti zahvaljujući preparatima ME LINE ®. Kroz kontrolisanu hemijsku dermoabraziju, hemijski agensi u MeLine-u efikasno deluju na skidanje spoljašnjeg epidermalnog sloja kože gde se nalaze mrtve ćelije. Aktivni sastojci ME LINE ® preparata utiču na sve 3 faze nastanka pigmentacija i na taj način uklanjaju ove promene (utiču na procese pre sinteze melanina, tokom sinteze i nakon sinteze melanina).
Caucasian skin je profesionalna krema za hemijsku dermoabraziju za fototipove kože I-IV. Jedinstvena kombinacija inovativnih aktivnih sastojaka koja ima za cilj da obezbedi snažnu kontrolu i inhibiciju sinteze melanina.
Formulacija deluje u procesima pre sinteze melanina, direktno inhibirajući enzim tirozinazu i favorizujući uklanjanje pigmentnih ćelija. Krema se nanosi jednom, a zatim može da se počne sa tretmanom MeLine 02 Caucasian Skin proizvodima. Druga aplikacija se ponavlja nakon 30 dana, dok treća aplikacija treba da se obavi nakon 6 do 8 meseci.
Spots je profesionalni komplet za depigmentaciju za solarni lentigo. Zahvaljujući udruženom dejstvu inovativnih aktivnih sastojaka, dolazi do eliminacije specifičnih kožnih lezija, kao što su solarni lentigo i hiperkeratoza. Nanosi se jednom, a zatim (ako je potrebno) preparat može da se primeni i drugi put nakon 45 dana.
Me Line ID je profesionalni transdermalni rastvor koji služi kao pomoć u tretmanima depigmentacije. Njime postižemo restrukturiranje ekstracelularnog matriksa i optimizovan estetski tretman hiperpigmentacije kože.
Kombinacija njegovih sastojaka stvara moćnu antioksidativnu i antiinflamatornu aktivnost, sa inhibitornim efektom sinteze melanocita i inhibicijom enzima tirozinaze. Sesije se sprovode svakih 15 dana koristeći tzv. transdermalnu tehniku.
ME LINE PIGMENT HOME MASK optimizuje rezultate profesionalnog ME LINE tretmana. Sadrži različite aktivne sastojke koji u sinergiji dovode do razmene epidermalnih ćelija, degranulišu pigment melanin deponovan u tkivu i inhibiraju aktivnost sinteze melanina u melanocitama. Snažan kompleks kiselina, koji je deo maske, smanjuje sintezu melanina, eliminiše staračke pege i sprečava njihovu pojavu u budućnosti, vrši piling mrtvih ćelija, zaglađuje mikroreljef kože. 

Ovaj tretman možete uraditi u našem salonu, jer koristimo Me Line preparate.

SIMILDIET PROFESIONALNI HEMIJSKI PILINZI
Hemijski pilinzi su dizajnirani za otklanjanje različitih nepravilnosti kože od blagih do teških i istovremeno stimulišu produkciju hijalurona, kolagena i elastina u koži, popravljaju tonus i smanjuju bore. Tretman se radi tako što se lice očisti, zatim se nanese specijalni losion i nakon toga se nanosi odgovarajući hemijski priling u zavisnosti koju problematiku klijent ima na koži lica.
Generalna svojstva Simildiet pilinga

 • Efekat liftinga, hidratacija i regeneracija kože
 • Stimuliše sintezu kolagena i elastina
 • Poboljšava i osvežava čvrstoću kože i eliminiše fine bore
 • Podstiče restrukturiranje kože
 • Efektivan je u lečenju akni i staračkih pega
 • Eliminiše fine linije, gubitak elastičnosti i nedostatak sjaja
 • Deluje nežno i podstiče obnovu ćelija

Indikacije za primenu hemijskih pilinga

 • Koža sa slabim turgorom, foto-starenje i osetljiva koža
 • Atonična koža sa znacima foto i hroničnog starenja, hiperpigmentacija, akne, tretman strija i ožiljaka nakon akni
 • Osetljiva koža sa oštećenom mikrocirkulacijom
 • Masna koža, koža sklona aknama i masna koža sa otvorenim porama
 • Ožiljci, fleke, seboreja, oporavak posle insolacije i korekcija promena kože u odnosu na godine
 • Izbeljivanje crnih kolutova oko očiju, nepravilan ten, bore i površna melazma

Ove tretmane možete uraditi u našem salonu, jer koristimo Simildiet preparate.

HEMIJSKI PILING PODOČNJAKA
Hemijski piling je uglavnom indikacija za podočnjake sa viškom pigmenta, one sa smeđom bojom i koristi se da “izbeli” to područje kože, čime se eliminišu mrlje. Tretman se izvodi nedeljno ili dvonedeljno u ukupnom proseku od pet do sedam tretmana, a mi vam na slici prikazujemo rezultate posle samo jednog tretmana.

Facebook - pratite nas

Kontaktirajte nas

Cara Lazara 108a, 26000 Pančevo

Tel: +381 (0)13 348 020
Mob: +381 (0)63 281 244
Mob: +381 (0)65 234 8020

Radno vreme:

 • Ponedeljak - Petak od 08:00 do 20:00
  Subota od 08:00 do 14:00
  Nedelja - ne radimo