+381 (0)63 281 244     +381 (0)65 234 8020

Masaža

  • Parcijalna masaža 500,00 dinara
  • Relax masaža 1.000,00 dinara
  • Kraljevska masaža 1.700,00 dinara
  • Šijacu masaža 1.700,00 dinara

Parcijalna masaža je usmerena ka određenom delu tela i ima za cilj rešavanje konkretnog problema. Kod ove vrste masaže mogu se pojedinačno tretirati sledeće regije: lice i glava, vrat, stopala, noge, stomak, leđa, prednja loža i zadnja loža.

Anticelulit masaža služi za razbijanje celulita, pri čemu dolazi do rastresanja kože, potkožnog tkiva i pojačavanje cirkulacije u njima. Usled povećanja telesne mase dolazi do poremećaja lokalnog metabolizma, što uzrokuje nastanka celulita i pojavu masnih naslaga (sala). Kako starite, koža gubi elastičnost i to još dodatno utiče i doprinosi na brže stvaranje celulita. Anticelulit masaža predstavlja najefikasniji način za rešavanje ovog problema. Ovo vrsta masaže služi za razbijanje zgrudvanih masnih naslaga, vraća koži tonus i elastičnost. Prilikom masaže se uglavnom koriste specijalna ulja, kreme i gelovi čiji sastojci dodatno pomažu u razbijanju celulita i masnih naslaga, jer putem masaže lako prodiru u tkivo, a da ne oštećuju pore na koži. Potrebno je uraditi jednu seriju od 10 anticelulit masaža.

Maderoterapija je masaža kod koje se koriste specijalno izrađene drvene oklagije,  a preporučuje se za stimulaciju limfnog sistema, eliminaciju toksina, ubrzanje metabolizma, razbijanje celulita, sagorevanje masti, redukciju obima, tonusa i zatezanje.

Relax masaža je blaga ručna masaža kojom se postiže relaksacija mišića i opuštanje organizma. Može se masirati celo telo ili pojedini delovi tela (leđa, vrat, lice, noge, ruke, abdomen i stopala). Ulja koja se koriste prilikom ove masaže uglavnom su mešavina više eteričnih ulja. Masaža se odvija u prijatnom i tihom ambijentu. U toku masaže izvode se nežni i umereni pokreti koji lagano pokreću tkivo u cilju relaksacije. Tempo svakodnevnice i sres utiču na naše fizičko i duhovno stanje, pa je svakom potrebno da odvoji malo vremena za sebe i opusti se. Upravo ova masaža pruža vam mogućnost da se bar na trenutak oslobodite od stresa i opustite.

Kraljevska masaža ili masaža sa 4 ruke je masaža kod koje vas masiraju dva masera istovremeno. Sinhronizovanim pokretima dva masera, sličnog senzibiliteta i kombinacijom masažnih tehnika, blagotvorno deluju na opuštanje mišića, smanjenje napetosti i stresa. Ovo je kreativna masaža kroz koju se razbijaju energetske blokade, što dovodi do kompletnog opuštanja tela. Maseri u svojim pokretima dopunjuju jedan drugom, s tim što jedan uvek preuzima vodeću ulogu u primeni pokreta. Prilikom ove masaže imaćete utisak da vam se rade dve masaže istovremeno.

Šijacu masaža predstavlja tradicionalni japanski metod kojim se pokreće cirkulacija, omogućava neometan protok energije i otklanjanju razne vrste zdravstvenih problema. Ova vrsta masaže se izvodi tako što maser prstima pritiskaju tačke na meridijanima raspoređenim po telu i pri čemu se ponovo pokreće blokirana energija. Pored prstiju, maser ponekad može koristiti dlanove, pesnice, laktove, kolena ili stopala. Masaža može da se radi na podu ili na stolu za masažu. Masaža se može raditi na bilo kom delu tela, a ima za cilj da podstakne organizam na samoizlečenje. Odlično pomaže u opuštanju nervnog sistema i eliminisanju negativne energije. Pošto nas energija drži u ravnoteži, ova vrsta masaže predstavlja odličnu prevenciju protiv stresa. Ukoliko imate problem sa nesanicom, previše ste napeti i nervozno, preporučujemo vam da ovu masažu odradite uveče, jer ćete se opustiti i lakše zaspati.

Facebook - pratite nas

Kontaktirajte nas

Cara Lazara 108a, 26000 Pančevo

Tel: +381 (0)13 348 020
Mob: +381 (0)63 281 244
Mob: +381 (0)65 234 8020

Radno vreme:

  • Ponedeljak - Petak od 08:00 do 20:00
    Subota od 08:00 do 14:00
    Nedelja - ne radimo